Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

Zig Zag tuoli, kirsikkapuu

Gerrit Rietveldin 1934 suunnittelema Zig Zag tuoli on todellinen tuolimaailman klassikko. Tuolin kauneus ei ole himmentynyt vuosikymmenien saatossa, tuntuu että se olisi suunniteltu eilen. Mielenkiintoinen diagonaalien ja horisontaalien puulevyjen muodostama kulmikas rakenne on tukeva ja kestävä ja se oli aikanaan, jo vuonna 1934 täysin uudenlainen. Zig Zagin juuret yltävät 1930 luvun tuoreimpiin virtauksiin - De Stijl liikkeeseen - ja maineikkaisen Bauhaus taidekoulun aikaisiin funktionalistisiin ja konstruktivistisiin ideoihin. Tuoli on valmistettu kokonaan kirsikkapuusta ja se toimii hienosti myös yksittäisenä huomioesineenä julkisissa ja yksityisissä sisustuksissa. Jos olet kiinnostunut tuolista mutta toisenlaisella materiaalilla tai värikkäänä ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme.

Zig Zag tuoli kuuluu Cassinan Maestri sarjaan; siihen on valittu vain maailman kautta aikain arvostetuimpia ja tärkeimpiä moderneja huonekaluja.

Mitat: korkeus 74 cm, istuinkorkeus 43 cm, leveys 37 cm, syvyys 43 cm

Materiaali: kirsikkapuu

Väri: kirsikkapuu

Design: Gerrit Rietveld 1934

Valmistaja: Cassina

Toimitusaika n. 8 viikkoa!

Vain 0 jäljellä
SKU
cassina_zig zag chair_001
1 977,00 €
none
Chair in polished natural cherrywood, in natural ashwood or ashwood stained blue, red, yellow, white, black with edge in natural ashwood. Back+Seat+ Support+Base. Thanks to his use of diagonals, Rietveld was the first to introduce this new type of chair to the scene taking advantage of a new shape. Zig-zag is a chair with four panels that bend in sequence from top to bottom in an elegant dance to create what may at first seem an unstable chair but is in reality as firmly grounded as its design.
Lisätietoja
Hinta 1 977,00 €
Väri Lisätyyny