Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

Niobe 671 sohvapöytä, 2 väriä

Niobe sohva- ja sivupöydät ovat tyylikkään niukkoja ja ylelllisen marmoripintaisia. Oikeastaan pöydät koostuvat vain yksinkertaisesta teräsrungosta ja kauniista marmorilevystä joka on myös aina pintakäsitelty likaantumista vastaan. Mustan ja valkoisen lisäksi pöytää on saatavilla ruskealla marmorilla, jos haluat sellaisen, tilaa se suoraan liikkeistämme.

Mitat: pituus 140 cm, syvyys 40 cm, korkeus 37 cm

Materiaali: maalattu teräs, Carrara tai Marquinia 30 mm, suojavernissa marmorissa

Väri: valkoinen runko/ valkoinen Carrara, musta runko/ musta Marquinia

Design: Federica Capitani - 2016

Valmistaja: Zanotta

Huom! Toimitusaika n. 8 viikkoa!

Huom! Pöydät toimitetaan maksutta vain pääkaupunkiseudulle! Jos haluat tilata pöydän mutta asut muualla Suomessa, ota yhteyttä verkkokauppaamme, toimituskulut lisätään ostokseen!

SKU
zanotta_Niobe 671
Alkaen 1 761,00 €
  • ZANOTTA
none
Niobe 671 - 672 Design Federica Capitani - 2016 Small tables. Steel frame painted in the shades black or white. Tops available either in white Carrara marble, or in black Marquinia marble or in Emperador marble with stain-resistant protective varnish, in clear matt polyester. Small table. Steel frame painted in the shades black or white. Tops available either in white Carrara marble, in black Marquinia marble or in Emperador marble, thickness 30 mm, with stain-resistant protective varnish, in clear matt polyester.
Lisätietoja
Hinta1 761,00 €