Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

Blanco ø130 cm Dining table

Blanco pöydän kauneus on sen veistoksellisen modernissa muodossa ja mielenkiintoisessa, mattapintaisessa Cristalplant® komposiittimateriaalissa. Halkaisijaltaan 130 cm pöydän lisäksi saatavilla on koot ø 138 cm ja 158 cm jolloin pöytään lisätään myös lasilevy. Jos haluat pöydän sellaisena, tiedustele sitä suoraan liikkeistämme.

Mitat: ø 130 cm, korkeus 75 cm

Materiaali: läpivärjätty Cristalplant® mattakomposiitti (polyester/akryyli/mineraalit)

Väri: mattavalkoinen

Design: Jacopo Zibardi 2010

Valmistaja: Zanotta

Huom! Toimitusaika n. 8 viikkoa!

Huom! Pöytä toimitetaan ilman toimituskuluja vain pääkaupunkiseudulle, jos asut muualla ja haluat tilata pöydän, toimituskulut lisätään hintaan. Ota yhteyttä verkkokauppaamme tiedustellaksesi kuluja.

Vain 0 jäljellä
SKU
zanotta_blanco 130_matt white
3 683,00 €
  • ZANOTTA
none
Blanco Design Jacopo Zibardi - 2010 Tables. Base and top in Cristalplant®, composite material based on polyester and acrylic resins, loaded with minerals and mass pigmented in the shade of matt white. For the model 2577/C the top is in tempered, extraclear, acidated plate glass, painted in the shade of white. Table. Base and top in Cristalplant®, composite material based on polyester and acrylic resins, loaded with minerals and mass pigmented in the shade of matt white.
Lisätietoja
Hinta3 683,00 €
VäriLisätyyny