Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

Woody hylly, matala, valkoinen

Woody hyllyt ovat moderni tulkinta perinteisistä tikasmallisista hyllyjärjestelmistä. Kaikki Woody-hyllyt toimivat myös vapaasti lattialla seisovina tilanjakajina.

Woody-hyllyn suunnittelu pohjautuu modernismin periaatteille eikä rakenteen osia tai liitoksia ole yritetty piilottaa, vaan kokonaisuus on osiensa summa. Hylly koostuu vain tammirimasta, taivutetusta teräksestä ja ruuveista. Juuri rakenteen yksinkertaisuus luo Woody-hyllylle sen luonteenomaisen modernin ja eleettömän tyylikkään leiman.

Woody hyllyjä voit yhdistellä keskenään makusi mukaan, ne sopivat monenlaisiin tiloihin ja tuovat nuorekkaan ja tyylikkään vaihtoehdon perinteisille kirjahyllyille.

Koko: korkeus 85,5 cm, syvyys 44,5 cm, leveys 206 cm

Materiaali: saippuakäsitelty tammi, jauhemaalattu teräs

Väri: valkoinen/tammi

Lisätiedot: Hyllyvälin korkeus 35 cm. Suositeltu maksimipaino 10 kg / hyllytaso.

Valmistaja: Hay

Vain 0 jäljellä
SKU
hay_woody_matala_0001
542,00 €
none
Woody hyllyt ovat moderni tulkinta perinteisistä tikasmallisista hyllyjärjestelmistä. Kaikki Woody-hyllyt toimivat myös vapaasti lattialla seisovina tilanjakajina. Woody-hyllyn suunnittelu pohjautuu modernismin periaatteille eikä rakenteen osia tai liitoksia ole yritetty piilottaa, vaan kokonaisuus on osiensa summa. Hylly koostuu vain tammirimasta, taivutetusta teräksestä ja ruuveista. Juuri rakenteen yksinkertaisuus luo Woody-hyllylle sen luonteenomaisen modernin ja eleettömän tyylikkään leiman. Hylly on tukeva ja vahva huolimatta keveästä ulkonäöstään. Woody hyllyjä voit yhdistellä keskenään makusi mukaan, ne sopivat monenlaisiin tiloihin ja tuovat nuorekkaan ja tyylikkään vaihtoehdon perinteisille kirjahyllyille. Koko: korkeus 85,5 cm, syvyys 44,5cm, leveys 206 cm Materiaali: saippuakäsitelty tammi, jauhemaalattu teräs Väri: valkoinen/tammi Lisätiedot: Hyllyvälin korkeus 35 cm. Suositeltu maksimipaino 10 kg / hyllytaso. Valmistaja: Hay: Hay
Lisätietoja
Hinta 542,00 €
Väri Lisätyyny