Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

Woody hylly, korkea, valkoinen

Woody hyllyt ovat moderni tulkinta perinteisistä tikasmallisista hyllyjärjestelmistä. Kaikki Woody-hyllyt toimivat myös vapaasti lattialla seisovina tilanjakajina.

Woody-hyllyn suunnittelu pohjautuu modernismin periaatteille eikä rakenteen osia tai liitoksia ole yritetty piilottaa, vaan kokonaisuus on osiensa summa. Hylly koostuu vain tammirimasta, taivutetusta teräksestä ja ruuveista. Juuri rakenteen yksinkertaisuus luo Woody-hyllylle sen luonteenomaisen modernin ja eleettömän tyylikkään leiman.

Woody hyllyjä voit yhdistellä keskenään makusi mukaan, ne sopivat monenlaisiin tiloihin ja tuovat nuorekkaan ja tyylikkään vaihtoehdon perinteisille kirjahyllyille.

Koko: korkeus 196,5 cm, syvyys 44,5 cm, leveys 206 cm

Materiaali: saippuakäsitelty tammi, jauhemaalattu teräs

Väri: valkoinen/tammi

Lisätiedot: Hyllyvälin korkeus 35 cm. Suositeltu maksimipaino 10 kg / hyllytaso.

Valmistaja: Hay

Vain 0 jäljellä
SKU
hay_woody_korkea_0001
1 075,00 €
none
Woody on moderni tulkinta perinteisistä tikasmallisista hyllyjärjestelmistä. Koska Woody-hyllyissä ei ole takaseinää, ne toimivat mainiosti myös vapaasti lattialla seisovina tilanjakajina. Woody-hyllyn suunnittelu pohjautuu modernismin periaatteille: Rakenteen mitään osia ei ole yritetty piilottaa vaan kaikki liitokset ovat näkyvillä. Rakennusaineina on käytetty vain välttämättömimmät mitään turhaa lisäämättä. Hylly koostuu vain tammirimasta, taivutetusta teräksestä ja ruuveista. Juuri tämä rakenteen yksinkertaistaminen luo Woody-hyllylle sen luonteenomaisen modernin ja eleettömän tyylikkään leiman. Tällaisena se jättää tilaa hyllyyn asetettaville tavaroille eikä varasta niiden roolia. Woody-hyllyjen suunnittelussa erityistä painoa on pantu liitosten viimeistelylle. Ne ovat loppuun asti hiottuja sekä muotonsa että kestävyytensä puolesta. Massiivitammi ja hyllylevyjen valmistuksessa käytetty teräs ovat erittäin kestävä materiaaliyhdistelmä ja hyllyn keveästä ulkonäöstä huolimatta Woody on vahva ja tukeva hylly. Woodyn hyllylevyt asettuvat vapaasti puisen rakenteen päälle, jolloin eriväristen hyllylevyjen paikkaa voi vaihtaa oman mielensä mukaan. Valmistaja: Hay Koko: Korkeus 196,5 cm Syvyys 44,5 cm Leveys 206 cm Materiaali: Saippuakäsitelty tammi, jauhemaalattu teräs Lisätiedot: Hyllyvälin korkeus 35 cm. Suositeltu maksimipaino 10 kg / hyllytaso.
Lisätietoja
Hinta 1 075,00 €
Väri Lisätyyny