Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

Unfold lamppu, 13 väriä

Unfold on moderni lamppu, jonka on suunnitellut ruotsalainen muotoiluyritys Form Us With Love tanskalaiselle Muutolle. Unfold on uudenlainen versio perinteisestä teollisuuslampusta - se on valmistettu käsityönä modernista materiaalista, silikonista. Tämä pehmeä ja kestävä materiaali antaa lampulle persoonallisen ja ajanmukaisen ilmeen. Lamppu on myös helposti taitettavissa kasaan vaikka kuljetuksen ajaksi. Unfold aukeaa pienellä painalluksella varjostimen yläosasta ja se on valmis käytettäväksi.

Mitat: ø 32 cm, korkeus 30 cm

Materiaali: silikonikumi, opaali akryylilasi

Väri: punainen (Dusty Red), oranssi, keltainen, vaaleanharmaa, tummanharmaa, vihreä, musta, valkoinen, Terracotta, Olive, Nude (beige-rose), Clay Brown, Mustard

Valonlähde: E27, max 100W, suositus 20W, pakkaus ei sisällä lamppua.

Johdon pituus: 3,4 m, kumijohto. Kattokuppi: valkoinen.

Design: Form Us With Love

Valmistaja: Muuto

SKU
muuto_unfold_0001
Alkaen 175,00 €
none
Unfold on moderni lamppu, jonka on suunnitellut ruotsalainen muotoiluyritys Form Us With Love tanskalaiselle Muutolle. Unfold on uudenlainen versio perinteisestä teollisuuslampusta - se on valmistettu hienostuneesta materiaalista, mikä antaa lampulle modernin ja lämpimän ulkonäön. Pehmeästä, mutta vahvasta silikonista käsityönä tehdyllä lampulla on ajanmukainen ja lempeä persoonallisuutensa. Pehmeä materiaalin ansiosta lamppu voidaan taittaa kasaan ja pakata siistiin pakkaukseen. Unfold aukeaa pienellä painalluksella varjostimen yläosasta ja se on valmis käytettäväksi. Valmistaja: Muuto Design: Form Us With Love Koko: Halkaisija 32 cm, korkeus 30 cm Materiaali: Silikonikumi, opaali akryylilasi Väri: Punainen (dusty red) Valonlähde: E27, max 100W, suosittelemme käytettäväksi 20W energiansäästölamppua (pakkaus ei sisällä lamppua) Asennus: Johdon tyyppi: kumijohto. Johdon pituus: 3,4 m. Kattokuppi: Ei.