Ostoskori on tyhjä.

Välisumma: 0,00 €

Ferm Living

Trine Andersen perusti Ferm Livingin alunperin vuonna 2005 ja vieläkin yrityksen kuvamaailmassa mukana oleva visio juuri lentämään lähtevästä linnusta oksalla toimi Trinen innoittajana yrityksensä perustamisen alkumetreillä. Nopeasti graafisesta suunnittelusta liikkeelle lähtenyt yritys laajensi suunnitteluaan koskemaan kokonaisvaltaisesti sisustustuotteita ja myös huonekaluja. Yrityksen lähtökohdat ovat hyvin maanläheisiä, tapettimallistokin syntyi omasta tarpeesta ja siitä että Trinen näkemyksien mukaista tapettia ei ollut saatavilla. Nimi Ferm taas kertoo viehättävää tarinaa Trinen isoäidin sanonnasta 'ferm på fingrene' eli vapaasti suomennettuna kätevä käsistään. Tänä päivänä Ferm Living on nopeasti saavuttanut suosiota kaikkialla maailmassa ja kodikkaan ja graafisen brändin menestystarina on totta. 

Ferm Living tuotteilla voi helposti sisustaa kokonaisen kodin, tuotevalikoimiin kuuluu tapetteja, keittiötekstiilejä, koriste-esineitä, seinätarroja, keittiötarvikkeita, lastentuotteita, tyynyjä, peitteitä, kukkatelineitä ja huonekaluja. Valikoima elää ja laajenee jatkuvasti. Ferm Livingin suosion taustalla vaikuttaa myös tekstiilituotteiden luomumateriaalit ja kestävän kehityksen ideologiaan perustuva valikoima. Yksinkertainen ja graafinen, kodikaskin muotokieli tekee tuotteista viehättäviä ja käytettäviä.

Trinen sanoin: 'En koskaan ole tehnyt mitään pelkän kylmän harkinnan tai strategioinnin perusteella, tuotteiden on tultava sydämestäni. Olen todella onnellinen ja kiitollinen siitä että ideani miellyttävät niin monia kuluttajia! Nojaan edelleenkin samaan designfilosofiaan kuin alussa- teen sitä mikä tuntuu oikealta! Uskon että se mikä minusta tuntuu oikealta tekee tuotteesta myös toiselle sopivan!'