Ostoskori on tyhjä.

Välisumma: 0,00 €

Bestlite

Bestlite valaisimet ovat olleet yhtäjaksoisesti tuotannossa vuodesta 1930. Valaisimet suunnitteli englantilainen Robert Dudley Best joka peri 1900-luvun alkupuolella suuren valaisintehtaan ja jo 1925 hän totesi tehtaan valikoiman jääneen vahvasti jälkeen ajan hengestä. Innostuneena Bauhaus estetiikasta hän siirsi vaikutteitaan suoraan suunnittelemiinsa valaisimiin, jotka ovat nimetty myös suunnittelijan mukaan ja saaneet lukuisia ihailijoita vuosien varrella. Mm. Winston Churchill kuljetti työmatkoillaan ja valtiovierailuillaan mukanaan Bestlite valaisinta.

Bestlite valaisimet ovat säilyttäneet 80-vuotisen historiansa aikana statusesineen arvon ja niitä voi löytää maailman designmuseoiden vakituisista kokoelmista, erityisesti arkkitehdit, designtuntijat ja suunnittelijat ovat aina olleet ihastuneita näihin funktionalistisiin valaisimiin. 

Tänä päivänä tanskainen Gubi valmistaa Bestlite-valaisimet - yritys pyrkiikin luomaan siltoja uuden ja vanhan huippusuunnittelun välillä; Bestliten Bauhaus-estetiikan kylästämät, ikoniset valaisimet istuvat Gubin tuotevalikoimiin loistavasti.