Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

Ronde valaisin Ø 20 cm, 5 väriä

Ronde-valaisimen muodossa on muistumia 70-luvulta, mutta valaisin on kuitenkin moderni. Uniikki yksityiskohta on valaisimen yläosassa oleva aukko, josta valo pääsee leviämään suoraan ylöspäin. Näin myös johto ja katto korostuvat hienovaraisesti. Varjostin on alumiinia ja pinta on maalattu mattaiseksi. Tämä saa varjostimen muistuttamaan keramiikkaa.

Mitat: Ø 20 cm, johto 5 m

Materiaali: Maalattu alumiini, tekstiilijohto musta paitsi valkoisessa valaisimessa

Väri: Valkoinen (Matt White), musta (Soft Black), harmaa (Pigeon Grey-vaaleamman harmaa), tummanharmaa (Anthracite Grey) ja punainen (Redwood)

Valonlähde: E27, max 70W halogeenilamppu (pakkaus ei sisällä lamppua)

Design: Oliver Schick

Valmistaja: Gubi

SKU
Gubi_ronde 20
Alkaen 249,00 €
none
Ronde-valaisimen muodossa on muistumia 70-luvulta, mutta valaisin on kuitenkin moderni. Uniikki yksityiskohta on valaisimen yläosassa oleva aukko, josta valo pääsee leviämään suoraan ylöspäin. Näin myös johto ja katto korostuvat hienovaraisesti. Varjostin on alumiinia ja pinta on maalattu mattaiseksi. Tämä saa varjostimen muistuttamaan keramiikkaa. Ronde-valaisimen on suunnitellut Oliver Schick. Valmistaja: Gubi Design: Oliver Schick Koko: Halkaisija 200 mm Materiaali: Maalattu alumiini Väri: Mattapintainen harmaa Valonlähde: E14, max 70W halogeenilamppu (pakkaus ei sisällä lamppua) Asennus: Musta tekstiilipäällysteinen johto ja kattokupp
Lisätietoja
Hinta 247,00 €