Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

Relate Side Table H73cm, 7 väriä

Relate -sivupöytä on näppärä pikkupöytä/lisätaso sohvien ja nojatuolien vierellä tai muualla missä on tarvetta pienelle pöydälle. Tuote istuu sujuvasti erityisesti julkisiin tiloihin ja sopii yhdistettäväksi mainiosti Muuton sohvien kanssa, se sijoittuu reilusti istuimien päälle. Estetiikaltaan yksinkertainen ja moderni pöytä on myös rakenteellisesti kestävä.

Relate-sivupöydästä on saatavilla kahta eri korkeutta, sekä useita värivaihtoehtoja. Tämän korkeamman pöydän korkeus vastaa normaalia ruokapöydän korkeutta, ja sopii parhaiten ryhdikkäämpien tuolien tai normaalia hieman korkeampien sohvien ääreen.

Mitat: Leveys 34 cm, syvyys 56,2 cm, korkeus 73,5 cm

Materiaali: Pulverimaalattu teräs, tammivaneri ja tammiviilu pinta, massiivitammi, tummanruskeaksi petsattu massiivitammi, linoleum (musta, siniharmaa, tummanvihreä ja Off white)

Väri:

- Off-white

- musta

- musta-tammi (tammivaneri + tammiviilu)

- Off white-tammi (massiivitammi)

- siniharmaa

- tummanvihreä

- tummanruskea massiivitammi/ musta

Design: Big-Game

Valmistaja: Muuto

SKU
muuto_relate_side_table-H63
Alkaen 399,00 €
  • MUUTO
none
An elegant side table with two planes, connected through a graphic leg for a modern expression. Pull the Relate Side Table up to a sofa to use as a hot desk or place it in any space to hold various objects. Designed by Big-Game RELATE SIDE TABLE Material: Black, Off-white and Blue Grey with linoleum finish. Oak with coated veneer finish. Frame in powder coated steel.