Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

Piña Low Chair, 6 väriä

Piña Low Chair on houkutteleva, kaunis, ilmeikäs ja ajatonkin nojatuoli, joka sopii monenlaisiin ympäristöihin. Jaime Hayón suunnitteleman tuolin ulkonäössä yhdistyy toimivalla tavalla moderni ote ja pehmeämpi, retrohenkinen olemus. Tuoli toimii kauniisti myös yksittäisenä vaikka eteisessä tai makuutiloissa, sen napakan pehmeät pehmusteet tekevät tuolista myös mukavan istua. Erityisen houkuttelevilta Piña tuotteet näyttävät tiloissa joissa viherkasvien vehreys luo toimivan taustan Piña-hengelle. Tuolia saatavilla myös ilman irtotyynyä sekä kaikissa väreissä mutta saarninvärisin jaloin. Jos olet kiinnostunut näistä versioista, ota suoraan yhteyttä liikkeisiimme.

Mitat: leveys 58 cm, korkeus 80 cm, syvyys 75 cm, istuinkorkeus 48 cm

Materiaalit: Jalat maalattua saarnia, istuin maalattua terästankoa, kangaspäällysteinen pehmuste. Irrallinen kangaspäällysteinen päänojatyyny.

Värit: valkoinen pehmuste /valkoiset jalat, punakoralli/ punakorallit jalat, sininen/ siniset jalat, vihreä/ vihreät jalat, musta pehmuste/mustat jalat, harmaa pehmuste/ harmaat jalat

Design: Jaime Hayón 2014

Valmistaja: Magis

SKU
magis_pina low chair_0001A
Alkaen 1 860,00 €
none

Piña Low Chair on hauska, ilmeikäs ja ajaton nojatuoli, joka sopii monenlaisiin tiloihin. (Kuvassa erikseen hankittava irrallinen päänojatyyny)

Mitat: leveys 58 cm, korkeus 80 cm, syvyys 75 cm, istuinkorkeus 48 cm

Materiaalit: Jalat maalattua pyökkiä, istuin maalattua terästankoa, kangaspäällysteinen pehmuste. Irrallinen kangaspäällysteinen päänojatyyny.

Värit: valkoinen,punakoralli, sininen, vihreä

Design: Jaime Hayón 2014

Lisätietoja
Hinta 1 823,00 €