Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

 

 

 

Korttimaksut ( Visa, Visa Electron, American Express, Mastercard ja Business Eurocard )

Kortilla maksaessasi kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittaa tuotteet tai palvelut ja käsittelee mahdolliset reklamaatiot. Maksun saajana näkyy Paytrail Oyj, joka myös käsittelee maksutapahtumia koskevat reklamaatiot.

 

Laskulla ostaminen

Edullisin joustoluotto on helpointa löytää tekemällä ilmainen hakemus palvelumme avulla. Kilpailutamme hakemuksesi usealla eri pankilla ja rahoituslaitoksella, joten saat varmasti useita tarjouksia.

Joustolaina heti: Voit tehdä hakemuksen palvelumme avulla mikäli täytät seuraavat ehdot:

 

Joustava laina eli joustolaina

Joustava laina eli joustolaina on lyhytaikainen laina, jonka suuruus vaihtelee tyypillisesti 50€ ja 1000€ välillä. Pikaluotot ovat lähes poikkeuksetta aina vakuudettomia pienlainoja, joita haetaan tyypillisesti luotonantajan verkkosivujen kautta. Pikaluottoihin yhdistetään yleensä korkeat korot ja lyhyet maksuajat.

Joustoluotto on hyvä vaihtoehto pikaluotolle, kun halutaan huomattavasti pienempi korko ja joustavampi maksuaika luoton takaisinmaksuuun. Näitä lainoja myöntävät nykyään useat pankit ja rahoituslaitokset. Näiden lainojen hakeminen on helppoa ja nopeaa verkossa täytettävällä lainahakemuksella.

Laajasta tarjonnasta johtuen joustoluotot kannattaa aina kilpailuttaa. Palvelumme avulla on mahdollista säästää satoja euroja lainan kuluissa. Palvelussamme mukana olevien pankkien ja rahoituslaitosten korot vaihtelevat 4,5% - 50,5% välillä. Voit hakea 2000€ - 60 000€ lainaa, 1 - 15 vuoden laina-ajalla.

 

 

Yhteystiedot

Paytrail Oyj, Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 JyväskyläPuhelin: 020 718 1830  Sähköposti: asiakaspalvelu@paytrail.com    -   www.paytrail.com