Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

Fortebraccio Table, musta

Alberto Meda ja Paolo Rizzatto ovat suunnitelleet lukuisia menestysvalaisimia Luceplanillle. Fortebraccio pöytävalaisin on myös tämän tunnetun suunnittelijakaksikon käsialaa. Valaisin on liikkuva ja toimiva, sitä on helppo liikutella sekä vaaka- että pystysuuntaan. Valaisinta on saatavilla myös on/off versiona ja muunlaisin kiinnittimin - jos olet kiinnostunut näistä versioista, ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme.

Materiaali: teräs, polykarbonaatti

Mitat: varjostin Ø 16 cm ja pituus 79,5 cm

Väri: soft touch musta, kiiltävä hopea

Valonlähde: LED E27 himmennettävä

Design: Alberto Meda ja Paolo Rizzatto

Valmistaja: Luceplan

Vain 0 jäljellä
SKU
luceplan-fortebraccio table_black
381,00 €
none

Alberto Meda ja Paolo Rizzatto ovat suunnitelleet lukuisia menestys valaisimia Luceplanillle. Fortebraccio pöytävalaisin on myös tämän tunnetun suunnittelijakaksikkon Fortebraccio guarantees an extraordinary fluidity of movement and total light positioning freedom. Thanks to its innovative central joint, the lamp’s two arms rotate independently, horizontally and vertically, allowing it to take on extreme and functional positions.

The lamp’s distinctive handle - which includes a dimmer or normal switch - is designed in such a way as to be easily held and manoeuvred. Fortebraccio comes with a universal mount, allowing it to be fitted directly on tables, walls and, thanks to its particular system of joints, on slanted surfaces. Available in aluminium, glossy white or soft-touch black finishing.viikkoa

Lisätietoja
Hinta 381,00 €