Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

Led60 riippuvalaisin 100, 3 väriä

Led60 valaisimet ovat uskollisia skandinaavisen minimalismin perinteelle ja puun olemuksen yksinkertaiselle kauneudelle. Valaisimien muotomaailma on moderni, äärimmäisen askeettinen, suorakulmainen ja arkkitehtooninen, niiden luoma vaikutelma on laadukkaan linjakas ja eleetön.

Suunnittelija Mikko Kärkkäinen on halunnut näissä valaisimissaan keskittyä yksinkertaisen muodon lisäksi erityisesti valon olemukseen ja laatuun myös teknisessä mielessä, niinpä Tunto valaisimet antavat ympäristöönsä kauniin tasaista, laadukasta ja tehokasta valoa.

Verkkokaupassamme myynnissä olevassa Led60 riippuvalaisimessa on ulkoinen muuntaja matalassa, suorakulmaisen laatikon muotoisessa kattokuvussa - tässä versiossa on myös himmennin.

Valaisimen toisessa versiossa muuntaja on sijoitettu valaisimen sisään, jos olet kiinnostunut tästä himmentimettömästä versiosta, ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme.

Molemmissa versioissa johto on 2 m ja ohuet teräsvaijerit kiinnittävät valaisimen kattoon. Led60 riippuvalaisin toimii kauniisti sekä modernissa kotiympäristössä mutta myös julkisiin sisustuksiin sen olemus tuo oman arkkitehtoonisen ja eleettömän lisänsä. Valaisinta voit myös yhdistellä useamman kappaleen ryhmiin.

Valon värilämpötila on määritelty 3000K:ksi mutta jos haluat valaisimesi lämpötilalla 4000K tai 2700K, tilaa tuote suoraan liikkeestämme.

Materiaali: tammi, valkovahattu saarni, pähkinä, teräsvaijeri

Mitat: pituus 100 cm, korkeus 6 cm, syvyys 6 cm, 2 m johto

 

Väri:

tammi,

pähkinä,

saarni 

johto läpinäkyvä, kattokupu valkoinen, teräs

 

Valonlähde: LED, 100 cm: 31 W, himmennin, 3000K

Design: Mikko Kärkkäinen

Valmistaja: Tunto Design

SKU
tunto design-Led60 pendant100
Alkaen 655,00 €
none

tunto led60