Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

Led28 riippuvalaisin, 5 väriä, 3 pituutta

Led28 valaisimet ovat uskollisia skandinaavisen minimalismin perinteelle ja puun olemuksen yksinkertaiselle kauneudelle. Valaisimien muotomaailma on moderni, äärimmäisen askeettinen, suorakulmainen ja arkkitehtooninen, niiden luoma vaikutelma on laadukkaan linjakas ja eleetön.

Suunnittelija Mikko Kärkkäinen on halunnut näissä valaisimissaan keskittyä yksinkertaisen muodon lisäksi erityisesti valon olemukseen ja laatuun myös teknisessä mielessä, niinpä Tunto valaisimet antavat ympäristöönsä kauniin tasaista, laadukasta ja tehokasta valoa.

Led28 riippuvalaisimessa on matalan, suorakulmaisen laatikon muotoinen kattokupu, himmennin ja johto 2 m sekä ohuet teräsvaijerit kattoon kiinnittämiseen. Led28 riippuvalaisin toimii kauniisti sekä modernissa kotiympäristössä mutta myös julkisiin sisustuksiin sen olemus tuo oman vakuuttavan lisänsä.

Valaisinta voit myös yhdistellä useamman kappaleen ryhmiin joko niukan suoralinjaisesti tai vaihtoehtoisesti luomalla diagonaaleja tai suorakulmaisia linjoja asettamalla valaisimia eri korkeuksiin pällekkäin. Valaisinta on saatavilla viittä väriä ja kolmea eri pituutta.

Valonvärilämpötila on määritelty 3000K:ksi mutta jos haluat valaisimesi lämpötilalla 4000K tai 2700K, tilaa tuote suoraan liikkeestämme.

Materiaali: lakattu tammi, saarni, pähkinä, petsattu tammi(valkoinen ja musta), teräsvaijeri

Mitat: pituus

120,

100,

80 cm, korkeus 2,8 cm, syvyys 2,8 cm, 2 m johto

 

Väri:

tammi,

pähkinä,

saarni,

valkoinen,

musta, johto läpinäkyvä, kattokupu valkoinen, teräs

 

Valonlähde: LED, 80 cm:17W, 100 cm:21W, 120 cm:25W, himmennettävä Valonväri 3000K

Design: Mikko Kärkkäinen

Valmistaja: Tunto Design

SKU
tunto_led28pendant_0001
Alkaen 460,00 €
none
Led28 pendantLED bulb included : 25W, 670 lm, 3000 Kelvin - Made by craftsmen in Finland - Soft and functional light - Dimmable.