Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

La Rotonda pöytä 165 cm, saarni

Mario Bellinin suunnitteleman La Rotonda pöydän kauneus on sen raskaan, veistosmaisen jalan ja kevyen, aineettoman lasitason yhdistelmässä. La Rotonda on maailman kauneimpia ruokapöytiä, jonka laadukkuus umpipuisesta jalkaosasta lähtien on omaa luokkaansa. Nettikaupassamme on myynnissä lasitasoinen, saarnirunkoinen versio. Jos olet kiinnostunut pöydästä mutta toisenlaisesta puulaadusta valmistettuna, tai puukantisena, ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme.

Maineikas ja kansainvälisesti korkealle arvostettu huonekaluyritys Cassina, joka on perustettu jo vuonna 1927, toimii edelleenkin huonekaluvalmistuksen aallonharjalla. Laadukkuus ja ajaton, moderni design ovat tunnusomaisia piirteitä yrityksen imagolle. Jos arvostat ja haluat laatua, juuri parempaa ei ole saatavilla. Tämä La Rotonda pöytä kuuluu Cassinan 'I Contemporanei' sarjaan.

Mitat: korkeus 71,5 cm, ø 165 cm, jalan alaosa ø 110 cm, yläosa ø 94 cm

Materiaali: saarnipuu, kristallilasi

Väri: saarni, kirkas lasi

Design: Mario Bellini 1976

Valmistaja: Cassina

Toimitusaika n. 8 viikkoa!

HUOM! Tuote on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

Huom! Lasipintaiset pöydät toimitetaan maksutta vain pääkaupunkiseudulle! Jos haluat tilata pöydän mutta asut muualla Suomessa, ota yhteyttä verkkokauppaamme, toimituskulut lisätään ostokseen!

Pöytä on nähtävänä Formverk Livingissä!

Vain 0 jäljellä
SKU
cassina_la rotonda_ash_0001
6 993,00 €
  • CASSINA
none
Mario Bellini Designer Mario Bellini Round table natural ashwood, ashwood stained walnut or stained black, natural cherrywood, natural walnut frame or walnut stained walnut finish. Top available in the same wood (with the exception of cherrywood, ashwood stained walnut or black) or in crystal. In formal terms this table references the many “basic supports” created over the centuries in architecture. Its simple almost sculptural base is reminiscent of the works of Max Bill with diagonal support bars cut o— at the top being used for its square cross section. The three legs are bound together with a surprising twist given that each block has been created using four pieces of solid wood. .
Lisätietoja
Hinta6 993,00 €
VäriLisätyyny