Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

Can 2.0 2-seater, 5 verhoiluvaihtoehtoa

Alunperin Hayn Can-sarja syntyi kun suunnittelijat Ronan & Erwan Bouroullec halusivat uudistaa sekä nojatuolin- että sohvan käsitteen. He halusivat luoda huonekalusarjan, joka olisi samalla mukava, tyylikäs, yksinkertainen ja rento - sohvasarja kaikille.

Nyt Hay on uudistanut Can-sarjansa mittasuhteita ja materiaalivaihtoehtoja - uusi Can 2.0 on tilattavissa. Sohvasarjan näppärä kasattavuus ja helposti kuljettettava pakkaus on säilytetty mutta uusia Can 2.0-tuotteita saat rungoltaan aina vain joko mustina tai krominvärisinä.

Sivukankaat ovat joko mustaa puuvillakanvasta tai Natur-väristä pellavakanvasta. Istuintyynyjen verhoiluun on taas valittavissa useita erilaisia vaihtoehtoja villa/pellava- yms. pohjaisista kankaista nahkaan. Näin voit rakentaa juuri itsellesi sopivan sohvan.

Jos olet kiinnostunut Can 2.0 2-seater sohvasta mutta toisenlaisena kokonaisuutena, tilaa tuote suoraan liikkeistämme. Liikkeissämme on myös esillä monia verhoilumateriaaleja.

Mitat: leveys 172 cm, syvyys 89 cm, istuinkorkeus 40 cm, istuinsyvyys 65 cm, korkeus 82 cm

Materiaali: pulverimaalattu tai kromattu teräs, puuvilla- ja pellavakanvas (musta puuvillaa, Natur pellavaa), untuva- ja vaahtomuovitäyte, Ruskin, Linara

 

Värit:

1 - musta runko, musta kanvas, vaaleanpunainen Linara 415

2 - krominen runko, musta kanvas, vaaleanpunainen Linara 415

 3 - musta runko, musta kanvas, pellavanvärinen Ruskin 05

4 - krominen runko, musta kanvas, pellavanvärinen Ruskin 05

5 - krominen runko, musta kanvas, vihreä Steelcut 975

Tereet aina verhoilun väriset!

 

Design: Ronan & Erwan Bouroullec

Valmistaja: Hay

Huom! Can 2.0 sohva on yksilöllisesti verhoiltu tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

 

SKU
hay-can_2-0_2-seater
Alkaen 2 014,00 €
none
CAN 2-SEATER HAY av Ronan & Erwan Bouroullec Ovh alk. € 1536 Ilm. Alv. Ovh alk. € 1905 Sis. Alv. With the Can sofa, Ronan and Erwan Bouroullec seek to go beyond the creation of a practical, elegant and comfortable design. The intention is to reinvigorate the whole idea of the sofa, from something inherently complicated to something simple, relaxed and accessible. The sofa comes flat-packed and can be easily assembled at home from three basic elements – frame, cover and cushions. MATERIALS: Powder coated steel Upholstery FRAME: Black Chromed CANVAS: Black Natural DIMENSIONS: W172 X D89 X H82 cm
Lisätietoja
Hinta 2 014,00 €
Väri Lisätyyny