Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

Can 2.0 1-seater, 5 verhoiluvaihtoehtoa

Alunperin Hayn Can-sarja syntyi kun suunnittelijat Ronan & Erwan Bouroullec halusivat uudistaa sekä nojatuolin- että sohvan käsitteen. He halusivat luoda huonekalusarjan, joka olisi samalla mukava, tyylikäs, yksinkertainen ja rento - sohvasarja kaikille.

Nyt Hay on uudistanut Can-sarjansa mittasuhteita ja materiaalivaihtoehtoja - uusi Can 2.0 on tilattavissa. Sohvasarjan näppärä kasattavuus ja helposti kuljettettava pakkaus on säilytetty mutta uusia Can 2.0-tuotteita saat rungoltaan aina vain joko mustina tai krominvärisinä. Sivukankaat ovat joko mustaa puuvillakanvasta tai Natur-väristä pellavakanvasta.

Istuintyynyjen verhoiluun on taas valittavissa useita erilaisia vaihtoehtoja villa/pellava- yms. pohjaisista kankaista nahkaan. Näin voit rakentaa juuri itsellesi sopivan sohvan.

Jos olet kiinnostunut Can 2.0 1-seater nojatuolista mutta toisenlaisena kokonaisuutena, tilaa tuote suoraan liikkeistämme. Liikkeissämme on myös esillä monia verhoilumateriaaleja.

Mitat: leveys 97 cm, syvyys 89 cm, istuinkorkeus 40 cm, istuinsyvyys 65 cm, korkeus 82 cm

Materiaali: pulverimaalattu tai kromattu teräs, puuvilla- ja pellavakanvas (musta puuvillaa, Natur pellavaa), untuva- ja vaahtomuovitäyte, Silk nahka, Kvadrat Steelcut

 

Värit:

1 - musta runko, musta kanvas, musta Silk nahka

2 - krominen runko, Natur kanvas, musta Silk nahka

3 - musta runko, Natur kanvas, konjakinruskea Silk nahka 0250

4 - krominen runko, musta kanvas, konjakinruskea Silk nahka 0250

5 - krominen runko, Natur kanvas, vihreä Steelcut 975

Tereet aina verhoilun väriset!

 

Design: Ronan & Erwan Bouroullec

Valmistaja: Hay

Huom! Can on yksilöllisesti verhoiltu tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

SKU
hay_can 2.0_1-seater
Alkaen 1 874,00 €
  • HAY
none
CAN 1-SEATER HAY av Ronan & Erwan Bouroullec Ovh alk. € 1169 Ilm. Alv. Ovh alk. € 1450 Sis. Alv. With the Can sofa, Ronan and Erwan Bouroullec seek to go beyond the creation of a practical, elegant and comfortable design. The intention is to reinvigorate the whole idea of the sofa, from something inherently complicated to something simple, relaxed and accessible. The sofa comes flat-packed and can be easily assembled at home from three basic elements – frame, cover and cushions. MATERIALS: Powder coated steel Upholstery FRAME: Black Chromed CANVAS: Black Natural DIMENSIONS: W97 X D89 X H82 cm
Lisätietoja
VäriLisätyyny