Ostoskori ( )

Harbor Laidback

none

Harbor Laidback on monipuolinen ja innovatiivinen nojatuoli, joka määrittelee rentoutumisen käsitteen uudelleen ja jatkaa Harbour -nojatuolien perinnettä. Harbor Laidbackissa on ennennäkemätön mekanismi, joka on täysin piilotettu runkoon, mikä mahdollistaa selkänojan ja istuimen samanaikaisen liikuttamisen. Liikkeen hallitsemiseksi sinun tarvitsee vain käyttää vipua, joka on strategisesti sijoitettu tyynyn ja käsinojan väliin: kun olet saavuttanut mukavimman asennon, vapautat vivun ja selkänoja pysähtyy haluttuun kulmaan. Hyvän olon lisäämiseksi istuin on selkänojan mukana ja liikkuu melkein huomaamatta. Harbour Laidbackissa on myös korkeussäädettävä verhoiltu pääntuki. Verhoilu on saatavana nahalla tai kankaalla koristettuna tyylikkäällä satulaompeleella, joka muistuttaa satulaesineiden hienostuneisuudesta ja korostaa muotojen harmoniaa. Selkänojan ylittävä vetoketju on esteettinen ja toiminnallinen elementti, joka paljastaa jälleen harmonian Harbour -perheen kanssa. Muodoltaan ja materiaaliltaan Harbor Laidbackin identiteetti syntyy hybridinä, joka mukautuu työympäristöihin ja puhtaasti kotitiloihin. Kalibroidut mittasuhteet ja istuimen yläosan korkeus tekevät Harbor Laidbackista ihanteellisen paikan käyttää tietokonetta tai tablettia, soittaa videopuhelua tai nauttia elokuvasta, keskittyä raporttiin tai vetäytyä hyvän kirjan parissa.

Materiaalit: teräsputket ja teräsprofiilit, Bayfit® joustava kylmämuotoinen polyuretaanivaahto, polyesterikuitukangas, painevalettua alumiinia, kääntyvä tukikehys, galvanisoitua terästä.

Mitat: 

Verhoilu: Kasia 106 (nahka) tai Asolo 203 (kangas)

Design: Naoto Fukasawa

Valmistaja: B&B ITALIA

 

SKU
B&B_Harbor Laidback
Alkaen 4 853,00 €
none

Harbor Laidback on monipuolinen ja innovatiivinen nojatuoli, joka määrittelee rentoutumisen käsitteen uudelleen ja jatkaa Harbour -nojatuolien perinnettä. Kääntyvällä alumiinipohjalla, jossa on neljä puolaa, Harbor Laidbackissa on ennennäkemätön mekanismi, joka on täysin piilotettu runkoon, mikä mahdollistaa selkänojan ja istuimen samanaikaisen liikuttamisen. Liikkeen hallitsemiseksi sinun tarvitsee vain käyttää vipua, joka on strategisesti sijoitettu tyynyn ja käsinojan väliin: kun olet saavuttanut mukavimman asennon, vapautat vivun ja selkänoja pysähtyy haluttuun kulmaan. Hyvän olon lisäämiseksi istuin on selkänojan mukana ja liikkuu melkein huomaamatta. Harbour Laidbackissa on myös korkeussäädettävä verhoiltu pääntuki, joka erottuu erottuvasta vastapainostaan. Verhoilu on saatavana nahkaa tai kangasta koristettuna tyylikkäällä satulaompeleella, joka muistuttaa satulaesineiden hienostuneisuudesta ja korostaa muotojen harmoniaa. Selkänojan ylittävä vetoketju on esteettinen ja toiminnallinen elementti, joka paljastaa jälleen harmonian Harbour -perheen kanssa. Muodoltaan ja materiaaliltaan Harbor Laidbackin identiteetti syntyy hybridinä, joka mukautuu työympäristöihin ja puhtaasti kotitiloihin. Kalibroidut mittasuhteet ja istuimen yläosan korkeus tekevät Harbor Laidbackista ihanteellisen paikan käyttää tietokonetta tai tablettia, soittaa videopuhelua tai nauttia elokuvasta, keskittyä raporttiin tai vetäytyä hyvän kirjan parissa.