Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

Veliero kirjahylly

Veliero kirjahylly kuuluu arvostettujen Cassina klassikoiden sarjaan. Alunperin Franco Albini suunnitteli hyllyn omaan kotiinsa Milanoon, myöhemmin se otettiin tuotantoon huolimatta sen monimutkaisesta ja haastavasta rakenteesta. Monet Cassinan tuotteista, kuten tämä ainutlaatuinen hylly, joka on saanut nimensä purjeveneestä, ovat muuttuneet aikojen myötä designklassikoiksi. Velieron kauneus on sen keveydessä, materiaalivalinnoissa ja ainutlaatuisessa rakenteellisuudessa, joka korkealaatuisena ja fysiikan lakeja kumoavana viehättää vaativaa ja taidokasta suunnittelua arvostavaa kuluttajaa. Velieron kauneus on sen myös kyvyssä jakaa tiloja, se on kuin taidokas veistos, joka muuttaa olohuoneesi ilmeen. Ympärilleen se kuitenkin vaatii tilaa ja korkeutta.

Maineikas ja kansainvälisesti korkealle arvostettu huonekaluyritys Cassina, joka on perustettu jo vuonna 1927, toimii edelleenkin huonekaluvalmistuksen aallonharjalla. Laadukkuus ja ajaton, moderni design ovat tunnusomaisia piirteitä yrityksen imagolle. Jos arvostat ja haluat laatua, juuri parempaa ei ole saatavilla. Tämäkin Veliero kirjahylly kuuluu Cassinan Maestri sarjaan; siihen on valittu vain maailman kautta aikain arvostetuimpia ja tärkeimpiä moderneja huonekaluja.

Mitat: korkeus 266 cm, leveys 205,50 cm, syvyys 55,5 cm

Materiaali: saarni, messinki, ruostumaton teräs, 3 mm karaistu lasi

Väri: lyonnollinen saarni, teräs. lasi, messinki

Design: Franco Albini 1939

Valmistaja: Cassina

Toimitusaika n. 8 viikkoa!

HUOM! Tuotteen vaihtaminen tai palauttaminen ei ole mahdollista!

Huom! Toimitetaan vain pääkaupunkiseudulle maksutta, muualle toimituskulut lasketaan erikseen!

Vain 0 jäljellä
SKU
cassina_veliero_ash_0001
36 449,00 €
none
Franco Albini Designer Franco Albini The bookcase consists of two pillars in ashwood with brass tip ends. 4mm (0.15”) stainless steel tie rods. Anchoring elements of the rods are in burnished iron with the central rods in polished brass. The shelves are made of tempered 3+3 mm (0.12”+0.12”) stratified safety glass. Shelf supports in ashwood with polished brass ends. Diagonal reinforcing tie rods for the shelves in polished brass. The base is in steel with the covering panels in ashwood. Unique piece designed by Franco Albini in 1939 for his own house in Milan, it had a highly experimental, a daring challenge to the laws of balance. The name Veliero (Italian for sailboat) alluded to its nautical aspect, and the bookcase has a lightness of touch typical of Albini designs in both its look and physical presence. The reconstruction of this model from the past restores a key design to its place in the annals of design history.
Lisätietoja
Hinta 36 449,00 €
Väri Lisätyyny