Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

Red and Blue Chair

Gerrit Rietveldin 1918 suunnittelema Red And Blue nojatuoli on todellinen tuolimaailman ikoninen klassikko. Tuolin kulmikas ja persoonallinen eleganssi ei ole himmentynyt vuosikymmenien saatossa, se puhuttelee konstruktioista ja taiteesta kiinnostunutta kuluttajaa. Mielenkiintoinen kulmikas rakenne, vaaka- ja vinolinjat sekä selkeä ja iskevä värimaailma ovat tehneet tuolista ainutlaatuisen muotoilun historiassa. Tuolin juuret yltävät De Stijl liikkeeseen - ja funktionalistisiin ja konstruktivistisiin ideoihin. Rietveldt suunnitteli tuolin taidemaalari Piet Mondrianin neoplastismin innoittamana ajan henkeen. Tuoli on valmistettu maalatusta pyökistä ja vanerista ja se - taideteoksen kaltaisena - toimii täydellisesti yksittäisenä huomioesineenä sisustuksissa.

Red And Blue tuoli kuuluu Cassinan Maestri sarjaan; siihen on valittu vain maailman kautta aikain arvostetuimpia ja tärkeimpiä moderneja huonekaluja.

Mitat: korkeus 88 cm, istuinkorkeus 33 cm, leveys 65,5 cm, syvyys 83 cm

Materiaali: lakkamaalattu vaneri, maalattu pyökkirunko

Väri: musta, punainen, sininen, keltainen

Design: Gerrit Rietveld 1918

Valmistaja: Cassina

Toimitusaika n. 8 viikkoa!

Vain 0 jäljellä
SKU
cassina_red and blue chair_0001
3 837,00 €
  • CASSINA
none
Lounge chair with frame in black stained beech. Seat (blue) and back (red) in lacquered multiplywood. With its subtle play of horizontal and vertical lines this Neoplastic chair became a manifesto for the De Stijl, so that all the parts for its frame fit together overlapping rather than using joints. The primary colours of the design in tribute to Mondrian’s painting, with its red, blue, yellow and then black for the frame, mark out all the different parts each one with specific functions. Rietveld 1918
Lisätietoja
Hinta3 837,00 €
VäriLisätyyny