Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

La Rotonda 165 cm, Marble, 3 vaihtoehtoa

Mario Bellinin suunnitteleman, alkuperäisen La Rotonda pöydän kauneus on sen raskaan, veistosmaisen jalan ja kevyen lasitason yhdistelmässä. Uusimpina versioina marmoripintaiset La Rotonda pöydät ovat hienostuneita ja ylellisiä - myös niissä veistoksellinen jalkaosa yhdistyy vakuuttavalla tavalla mattapintaiseen, marmoriseen pöytäleyyn. La Rotonda on ainutlaatuinen ruokapöytä, jonka laadukkuus umpipuisesta jalkaosasta lähtien on omaa luokkaansa. Halutessasi voit tilata marmoripinnan kiiltävänä ja jalustaa on saatavilla myös pähkinäpuisena sekä petsattuna pähkinäpuiseksi tai mustaksi - jos olet kiinnostunut näistä vaihtoehdoista, ota yhteyttä liikkeisiimme.

Maineikas ja kansainvälisesti korkealle arvostettu huonekaluyritys Cassina, joka on perustettu jo vuonna 1927, toimii edelleenkin huonekaluvalmistuksen aallonharjalla. Laadukkuus ja ajaton, moderni design ovat tunnusomaisia piirteitä yrityksen imagolle. Jos arvostat ja haluat laatua, juuri parempaa ei ole saatavilla. La Rotonda pöytä kuuluu Cassinan 'I Contemporanei' sarjaan.

Mitat: korkeus 72 cm, ø 165 cm, jalan alaosa ø 110 cm

Materiaali: massiivisaarni, mattapintaiset Carrara, Marquiña tai Emperador marmori

Väri:

1 - matta Emperador ruskea

2 - matta Carrara valkoinen

3 - matta Marquiña musta

kaikissa vaalea saarnijalka

Design: Mario Bellini

Valmistaja: Cassina

Toimitusaika n. 8 viikkoa!

HUOM! Tuote on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

Huom! Pöydät toimitetaan maksutta vain pääkaupunkiseudulle! Jos haluat tilata pöydän mutta asut muualla Suomessa, ota yhteyttä verkkokauppaamme, toimituskulut lisätään ostokseen!

SKU
cassina_la roronda table_marble_ash
Alkaen 9 560,00 €
  • CASSINA
none
Catalogue I Contemporanei Year of production 1976 This table designed by architect Mario Bellini in 1976 has a simple sculpted base, a diagonal intersection of three legs with square cross section, which supports a Ø 165 cm table top, bound together by strong joints carved directly from the solid wood, the utmost expression of Cassina’s wood craftsmanship. The base is made from natural ash with walnut or black stain, natural walnut, walnut-stained walnut or Canaletto walnut with a glass surface; the natural ash, natural walnut and walnutstained walnut bases can have the surface in the same wood. La Rotonda also exists as a low side table with a Ø 125 cm top only in glass with base in natural or black stained ash, natural walnut or Canaletto walnut.