Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

Cicognino sivupöytä, musta

Franco Albini suunnitteli Cicognino sivupöydän jo vuonna 1953 ja se on edelleen 2000-luvun alussa entistä ajankohtaisempi huonekalu helppoutensa ja siirreltävyytensä takia. Se on myös saanut lukuisia jäljittelijöitä - kaltaisiaan, ottimellisia versioita ja toisintoja kilpailemaan oman ainutlaatuisen, joutsenmaisen olemuksensa kanssa. Cicognino ilmentää hienostunutta ja siroa italialaista huonekalusuunnittelua ja tyylitajua, jonka ideassa on myös huumoria ja leikkisyyttä - joku on joskus verrannut sitä kotieläimeen, joka seuraa omistajaansa paikasta toiseen. Huolimatta kolmijalkaisesta ja keveästä ulkonäöstä pöytä on vakaa ja käyttökelpoinen.

Nettikaupassamme myynnissä olevien versioiden lisäksi pöytää on saatavilla amerikkalaisesta pähkinäpuusta toteutettuna, jos olet kiinnostunut tästä vaihtoehdosta, ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme.

Maineikas ja kansainvälisesti korkealle arvostettu italialainen huonekaluyritys Cassina, joka on perustettu jo vuonna 1927, toimii edelleenkin huonekaluvalmistuksen aallonharjalla. Laadukkuus ja ajaton, moderni design ovat tunnusomaisia piirteitä yrityksen imagolle. Jos arvostat ja haluat laatua, juuri parempaa ei ole saatavilla. Tämäkin Cicognino kuuluu Cassinan Maestri sarjaan; siihen on valittu vain maailman kautta aikain arvostetuimpia ja tärkeimpiä moderneja huonekaluja.

Mitat: korkeus 80 cm, pöytätason korkeus 40 cm, leveys 41 cm, pöytälevy ø 38 cm, käsinojien korkeus 46 cm

Materiaalit: petsattu saarni

Värit: musta

Design: Franco Albini 1953

Valmistaja: Cassina

Toimitusaika: n. 8 viikkoa

Vain 0 jäljellä
SKU
cassina_cicognino_ashwood_stained black_0001
1 159,00 €
none
Franco Albini Designer Franco Albini Small table with frame and top in American walnut or natural ashwood or ashwood stained black. This pet-like side table has an extra leg stretching upwards to form its neck and beak shaped handle. The tray border of its table top makes this a light, playful design. The elongated staff, which evokes a swan's neck, provides a convenient handle for portability. Dimensions Height: 80cm x Table height: 40cm x Width: 41cm Materials & Finishes Frame and top in natural ashwood or ashwood stained slate colour.
Lisätietoja
Hinta 1 159,00 €
Väri Lisätyyny