Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

Cab Lounge pyörivä nojatuoli

Mario Bellinin suunnittelema Cab Lounge tuoli ilmentää hienostunutta italialaista huonekalusuunnittelua ja tyylitajua. Tyylikäs nahkaverhoilu viimeistelee ylellisen, toimivan ja modernin pyörivän nojatuolin joka on kotonaan modernissa ympäristössä.

Nettikaupassamme myynnissä olevan version lisäksi tätä nahkaista tuolia on saatavilla monin eri värivaihtoehdoin toteutettuna, myös kallistusmekanismilla varustettuna, jos olet kiinnostunut näistä vaihtoehdoista, ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme.

Maineikas ja kansainvälisesti korkealle arvostettu italialainen huonekaluyritys Cassina, joka on perustettu jo vuonna 1927, toimii edelleenkin huonekaluvalmistuksen aallonharjalla. Laadukkuus ja ajaton, moderni design ovat tunnusomaisia piirteitä yrityksen imagolle. Jos arvostat ja haluat laatua, juuri parempaa ei ole saatavilla. Tämäkin Cab Lounge nojatuoli kuuluu Cassinan I Contemporanei sarjaan jossa pyritään esittelemään uutta, ennakkoluulotonta ja hienostunutta suunnittelua.

Mitat: korkeus 100 cm, istuinkorkeus 43 cm, leveys 81 cm, syvyys 80 cm

Materiaalit: jalat: pulverimaalattu teräs, verhoiluosat: taupe X satulanahka, polyuretaanivaahto, höyhentäyte

Värit: matta taupe (harmaanbeige)

Design: Mario Bellini 2015

Valmistaja: Cassina

HUOM! Tuote on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

Toimitusaika: n. 8 viikkoa

Vain 0 jäljellä
SKU
cassina_cab lounge_taupesaddleX leather_0001
5 933,00 €
  • CASSINA
none
423 CAB LOUNGEShare on facebook Share on twitter Share on pinterest_share Share on google_plusone_share Share on email Mario Bellini Designer Mario Bellini Armchair with tubular steel frame. Leather upholstery zippered over the frame, available in five colours: black, brown, taupe, China red and blue.The seat cushion is padded with CFC-free polyurethane foam and feather. The headrest and backrest cushions are feather padded and fixed to the frame with leather-upholstered hooks. The cushions are upholstered in leather and are recommended in the five colours offered for the leather frame. The base has five steel spokes painted matte black, matte grey beige or matte chestnut brown. Plastic feet.
Lisätietoja
Hinta5 933,00 €
VäriLisätyyny