Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

&tradition

&tradition

Tanskalainen &Tradition perustettiin vuonna 2010. Yrityksen muotoiluideologian tavoitteena on yhdistää pohjoismaista traditiota innovatiiviseen muotoiluun, jossa käsityötaito lähestyy taidetta, materiaalien olemukselle annetaan arvoa ja funktio on yhtä tärkeää muodon kanssa. Sillanrakentajan ominaisuudessa yritys pyrkii kunnioittamaan perinnettä ja samalla luomaan sen lähtökohdista uudenlaista, modernia muotoilua ja estetiikkaa, joka puhuttelee nykykuluttajaa.

Laadukas &Tradition mallisto

Yrityksen tuoteet ovat tunnettuja laadukkuudestaan ja uudenlaisesta materiaalien ja teknisten ratkaisujen käytöstä, jossa myös kestävän kehityksen ideologia on huomioitu. Niin pohjoismainen kuin yritys onkin, pyrkii se toimimaan kansainvälisesti rakentavalla tavalla, jossa on huomioitu sekä eettinen valmistus että globaalit ja monimuotoiset markkinat. &Tradition valitsee myös suunnittelijansa ’rajattomasti’, tärkeintä on yrityksen ideologisten arvojen kunnioitus ja uudenlainen ote skandinaaviseen perintöön.

Jo edesmenneet Arne Jacobsen ja Verner Panton ovat kaksi &traditionin tunnetuinta suunnittelijaa jotka esittelyjä eivät juuri kaipaa. &Traditionin valikoimissa on Arne Jacobsenilta kauniit Bellevue valaisimet, jotka henkivät hienostunutta funktionalismia. Verner Pantonin värikkäät Flower Pot valaisimet ovat suunniteltu 1968 - ’flower power’ aikakautena henkimään maailmanlaajuista ja rauhaa rakastavaa hippiliikettä. Arne Jacobsen & Flemming Lassenin yhteistyönä vuonna 1939 syntynyt tyylipuhdas, siro ja klassinen Mayor-sohva ihastuttaa edelleen tänä päivänä.

&Traditionin uudet suunnittelijat ovatkin saaneet oppi-isikseen tanskalaiset muotoiluikonit joiden jalanjäljissä he - mm. Sami Kallio, Jaime Hayon, Lex Pot, All The Way To Paris, Harri Koskinen, Signe Hytte, Space Copenhagen, Norm Architects - ovat saaneet suunnitella yritykselle persoonallista ja traditiota henkivää uutta muotoilua.

&Tradition showroomeineen sijaitsee Kööpenhaminan sydämessä, vanhassa , tunnelmallisessa rakennuksessa joka kutsuu vierailijoita tutustumaan yrityksen mallistoon ja ideologiaan &traditionin perusperiaatteiden mukaisesti - uutta ja vanhaa yhdistellen sekä ainutlaatuisia tilakokonaisuuksia luoden.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 214

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Amore Mirror SC49

  1 407,00 €
 2. Amore Mirror SC50

  1 689,00 €
 3. Amore SC17-19 Peilit, 3 kokoa

  Alkaen 648,00 €
 4. Amore SC20-22 Peilit, 2 kokoa

  Alkaen 916,00 €
 5. Bellevue AJ10, 2 väriä

  Alkaen 393,00 €
 6. Bellevue AJ11, 2 väriä

  Alkaen 422,00 €
 7. Bellevue AJ7, messinki

  985,00 €
 8. Bellevue AJ8, 3 väriä

  Alkaen 511,00 €
 9. Bellevue AJ9, 3 väriä

  Alkaen 327,00 €
 10. Betty Bench TK4 penkki, 3 väriä

  Alkaen 703,00 €
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 214

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen