Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

Beetle Lounge nojatuoli, messinki Silkbird

Beetle tuolit ovat saaneet nimensä koppakuoriaisesta. Niiden muodoissa voikin löytää yhtäläisyyttä koppakuoriaisten maailmaan - tuolien jalat ovat kevyitä ja alaspäin kapenevita ja kokonaan verhoiltu istuinosa toimii visuaalisesti selkäpanssarina. Huolimatta näistä suorista yhteyksistään hyönteisten maailmaan tuolit on tyylikkäitä, siroja, persoonallisia ja tasapainoisia kokonaisuuksia ja niissä on myös mukava istua. Kauniit tereet viimeistelevät näiden tuolien hienostuneen olemuksen; ne myös istuvat sekä moderniin että perinteisempäänkin sisustukseen riippuen kangas- ja värivalinnoistaan. Tämän verkkokauppamme messinkijalkaisen, kuvioidulla, ylellisellä Dedarin Silkbird-kankaalla verhoilllun kokonaisuuden lisäksi jalkoihin voit valita kromin, mustan kromin, antiikkimessingin tai mattamustan ja verhoiluosiin on saatavilla monia kauniita ja kestäviä kangasvaihtoehtoja sekä nahkaa; jos olet kiinnostunut näistä vaihtoehdoista, ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme.

Mitat: korkeus 82 cm, istuinkorkeus 36 cm, leveys 72 cm, syvyys 63 cm

Materiaali: vanerilaminaatti, vaahtomuovi, messinkipäällysteinen teräs, verhoilu Dedar Silkbird Jacquard (puuvilla/viskoosi) col. 002, tere: Luce G066 17 Back

Väri: messinki/multi

Design: Stine Gam, Enrico Fratesi

Valmistaja: Gubi

HUOM! Tuote yksilöllinen tilaustuote ja sen palauttaminen tai vaihtaminen ei ole mahdollista!

Vain 0 jäljellä
SKU
gubi_beetle lounge chair_brass_dedar silkbird brown_Luce piping
4 315,00 €
  • GUBI
none
PRODUCTS DESIGNERS NEWS DOWNLOADS ABOUT US CONTACT SEARCH BEETLE LOUNGE FULLY UPHOLSTERED WITH VEL MORE INFORMATION Beetle Lounge fully upholstered with, Velluto Cotone 234, Piping Velluto Cotone 110, Beetle Lounge frame brass plated, QuickClick feltglider, 82 x 72 x 63 cm, 36 sith The seat and back are in laminated moulded veneer. This fully upholstered chair is available in a wide range of fabrics or leathers. The steel base comes i a non-stackalbe base with conical legs available in black powder coated steel.
Lisätietoja
Hinta4 315,00 €
VäriLisätyyny