Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

Beetle Dining Chair Black Chrome, 7 väriä

Beetle tuoli on saanut nimensä koppakuoriaisesta. Sen muodoissa voikin löytää yhtäläisyyttä koppakuoriaisten maailmaan - tuolin jalat ovat kevyet ja alaspäin kapenevat ja istuinosa toimii visuaalisesti selkäpanssarina.

Huolimatta näistä suorista yhteyksistään hyönteisten maailmaan tuoli on tyylikäs, siro, persoonallinen ja tasapainoinen kokonaisuus ja siinä on myös mukava istua. Muovisen istuinosan hienostuneesta värimaailmasta on helppo löytää omaan sisustukseen sopiva vaihtoehto - tuoli myös istuu sekä moderniin että perinteisempäänkin sisustukseen.

Mitat: korkeus 87 cm, istuinkorkeus 43,5 cm, leveys 56 cm, syvyys 58 cm

Materiaali: mustakromattu teräs, polypropyleenimuovi

 

Väri:

valkoinen,

musta,

Dark Pink - tummanpunainen,

Blue Grey - sininen,

Green - tummanvihreä,

Sweet Pink - vaaleanpunainen,

New Beige - beige (harmahtavanbeige)

tumma kromi/jalat

 

Design: Stine Gam, Enrico Fratesi

Valmistaja: Gubi

SKU
gubi_beetle dinigchair_unupholstered_blak chrome
Alkaen 369,00 €
none

Beetle tuoli on saanut nimensä koppakuoriaisesta. Sen muodoissa voikin löytää yhtäläisyyttä koppakuoriaisten maailmaan - tuolin jalat ovat kevyet ja alaspäin kapenevat ja istuinosa toimii visuaalisesti selkäpanssarina. Huolimatta näistä suorista yhteyksistään hyönteisten maailmaan tuoli on tyylikäs, siro, persoonallinen ja tasapainoinen kokonaisuus ja siinä on myös mukava istua. Muovisen istuinosan hienostuneesta värimaailmasta on helppo löytää omaan sisustukseen sopiva vaihtoehto - tuoli myös istuu sekä moderniin että perinteisempäänkin sisustukseen.

Mitat: korkeus 87 cm, istuinkorkeus 43,5 cm, leveys 56 cm, syvyys 58 cm

Materiaali: mustakromattu teräs, polypropyleenimuovi

Väri: musta kromi ja valkoinen, musta, Dark Pink - tummanpunainen, Blue Grey - sininen, Green - tummanvihreä, Sweet Pink - vaaleanpunainen, New Beige - beige (harmahtavanbeige)

Design: Stine Gam, Enrico Fratesi

Valmistaja: Gubi