Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

Atropus nojatuoli

Antropus nojatuolin moderni ulkonäkö on niin ilmeinen että on vaikea kuvitella että Marco Zanuso suunnitteli sen jo vuonna 1949. Vuonna 2015 Cassina päätti ottaa tämän klassikon uudelleen tuotantoon. Tuolin ulkonäössä yhdistyy mukavuus ja trendikkyys - jopa tulevaisuuteen viittaavalla tavalla - ja sen istuinosa on leveä, mukava ja syvä ja sivupaneelit toimivat samalla kädensijoina. Nettikaupassamme myynnissä olevan version lisäksi tuolia on saatavilla monin eri materiaali- ja värivaihtoehdoin toteutettuna. Jos olet kiinnostunut näistä vaihtoehdoista, ota yhteyttä suoraan liikkeisiimme.

Maineikas ja kansainvälisesti korkealle arvostettu huonekaluyritys Cassina, joka on perustettu jo vuonna 1927, toimii edelleenkin huonekaluvalmistuksen aallonharjalla. Laadukkuus ja ajaton, moderni design ovat tunnusomaisia piirteitä yrityksen imagolle. Jos arvostat ja haluat laatua, juuri parempaa ei ole saatavilla. Tämäkin Antropus nojatuoli kuuluu Cassinan I Maestri sarjaan; siihen on valittu vain maailman kautta aikain arvostetuimpia ja tärkeimpiä moderneja huonekaluja.

Mitat: korkeus 86 cm, istuinkorkeus 41 cm, leveys 77 cm, syvyys 102 cm

Materiaali: villakangas Charlot 13L191, pehmuste polyuretaanivaahtoa sekä polyestervanua, teräsrunko

Väri: punainen

Design: Marco Zanuso 1949

Valmistaja: Cassina

Toimitusaika n. 8 viikkoa!

HUOM! Tuote on yksilöllinen tilaustuote, eikä sen vaihtaminen tai palauttaminen ole mahdollista!

Vain 0 jäljellä
SKU
cassina_antropus_charlot 13L191_0001
3 788,00 €
none
Armchair with a wide and comfortable seat. Internal steel frame with elastic straps. Padding in CFCfree polyurethane foam and polyester wadding. The side panels also act as armrests. Non-removable fabric or leather upholstery.Black plastic feet. The armchair is also available in an iconic edition featuring red cloth upholstery.At the end of the 1940s The Skin of Our Teeth (La Famiglia Antropus) by Thornton Wilder, was one of the first comedies performed at the Piccolo Teatro in Milan, for which Zanuso was commissioned to design the scenery and furnishings.These included an armchair for which he used new materials with which he had been experimenting and that he christened the Antropus.
Lisätietoja
Hinta 3 788,00 €
Väri Lisätyyny