Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

AAC 27 Soft tuoli, nahkaverhoilu, kromijalat

AAC 27 Soft on AAC 27 -tuolin uusi, pehmoisempi versio. Tässä Silk-nahkalla verhoillussa versiossa on ylelliset kromijalat, ja hienostuneen sävyinen, sileä nahkapäällinen.

AAC 27 Soft kokoverhoillun tuolin, kuten muidenkin About a Chair -tuolien suunnittelun lähtökohtana on ollut luoda pelkistetty istuin, joka toimii yhtä hyvin niin ruokapöydän kuin neuvottelupöydänkin äärellä. Suunnittelija Hee Welling onkin onnistunut yhdistämään tuolissa upean muodon, ergonomian ja estetiikan.

Tässä nettikaupassamme saatavilla olevassa versiossa on kromin väriset jalat. Jos olet kiinnostunut tuolista, mutta rungoltaan valkoisena tai mustana, tai jollain muulla  verhoilulla, ota yhteyttä suoraan liikkeeseemme. Verhoiluvaihtoehtoja on tarjolla lukematon määrä!

 

Materiaali:

polypropyleeni muovi runko, jalat maalattua teräsputkea, muovitassut, istuimessa 20 mm vaahtomuovipehmuste, selkänojassa 15 mm vaahtomuovi sekä sen päällä 20 mm vanua, nahkaverhoilu

 

Mitat: leveys 59 cm, syvyys 52 cm,  korkeus 79 cm

istumakorkeus 46 cm

 

Väri: 

harmaanruskea Silk SIL0855 -nahka, kromijalat, mustat muovitassut

 

 

Design: Hee Welling

Valmistaja: Hay

Vain 0 jäljellä
SKU
AAC 27 Soft tuoli, nahkaverhoilu, kromijalat
753,00 €
  • HAY
none

AAC 27 Soft on AAC 27 -tuolin uusi, pehmoisempi versio.

AAC 27 Soft kokoverhoillun tuolin, kuten muidenkin About a Chair -tuolien suunnittelun lähtökohtana on ollut luoda pelkistetty tuoli, joka toimii yhtä hyvin niin ruokapöydän kuin neuvottelupöydänkin äärellä. Suunnittelija Hee Welling onkin onnistunut yhdistämään tuolissa upean muodon, ergonomian ja estetiikan.

Näissä nettikaupassamme saatavilla olevissa versiossa on mustaksi maalatut jalat. Jos olet kiinnostunut tuolista mutta rungoltaan valkoisena tai kromisena, tai jollain muulla  verhoilulla, ota yhteyttä suoraan liikkeeseemme. Verhoiluvaihtoehtoja on tarjolla lukematon määrä!

 

Materiaali:

polypropyleeni muovi runko, jalat maalattua teräsputkea, muovitassut, istuimessa 20 mm vaahtomuovipehmuste, selkänojassa 15 mm vaahtomuovi sekä sen päällä 20 mm vanua, kangasverhoilu

 

Mitat: leveys 59 cm, syvyys 52 cm,  korkeus 79 cm

istumakorkeus 46 cm

 

Värit: 

- Tummanharmaa (Remix 152)

- Vaaleanharmaa (Remix 123)

- Tummansininen sametti (Lola Navy)

- Tummansininen (kudoksessa vaaleaa, Fairway Dark Blue 308-288)

- Vaaleanpunainen (Atlas 621)

- Vihreä (Atlas 931)

 

Design: Hee Welling

Valmistaja: Hay

Lisätietoja
Hinta753,00 €