Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

AAC 27 Soft tuoli, kokoverhoiltu, 6 väriä

AAC 27 Soft on AAC 27 -tuolin uusi, pehmoisempi versio.

AAC 27 Soft kokoverhoillun tuolin, kuten muidenkin About a Chair -tuolien suunnittelun lähtökohtana on ollut luoda pelkistetty tuoli, joka toimii yhtä hyvin niin ruokapöydän kuin neuvottelupöydänkin äärellä. Suunnittelija Hee Welling onkin onnistunut yhdistämään tuolissa upean muodon, ergonomian ja estetiikan.

Näissä nettikaupassamme saatavilla olevissa versiossa on mustaksi maalatut jalat. Jos olet kiinnostunut tuolista mutta rungoltaan valkoisena tai kromisena, tai jollain muulla  verhoilulla, ota yhteyttä suoraan liikkeeseemme. Verhoiluvaihtoehtoja on tarjolla lukematon määrä!

 

Materiaali:

polypropyleeni muovi runko, jalat maalattua teräsputkea, muovitassut, istuimessa 20 mm vaahtomuovipehmuste, selkänojassa 15 mm vaahtomuovi sekä sen päällä 20 mm vanua, kangasverhoilu

 

Mitat: leveys 59 cm, syvyys 52 cm,  korkeus 79 cm

istumakorkeus 46 cm

 

Värit: 

- Tummanharmaa (Remix 152)

- Vaaleanharmaa (Remix 123)

- Tummansininen sametti (Lola Navy)

- Tummansininen (kudoksessa vaaleaa, Fairway Dark Blue 308-288)

- Vaaleanpunainen (Atlas 621)

- Vihreä (Atlas 931)

 

Design: Hee Welling

Valmistaja: Hay

SKU
hay_AAC 27 soft_kokoverhoiltu
Alkaen 429,00 €
  • HAY
none

AAC 27 kokoverhoillun tuolin, kuten muidenkin About a Chair -tuolien suunnittelun lähtökohtana on ollut luoda pelkistetty tuoli, joka toimii yhtä hyvin niin ruokapöydän kuin neuvottelupöydänkin äärellä. Suunnittelija Hee Welling onkin onnistunut yhdistämään tuolissa upean muodon, ergonomian ja estetiikan. Nettikaupassamme saatavilla olevan musta/harmaan ja musta/tumman luumun värisen tuolin lisäksi voit valita istuinosan verhoiluun runsaasti Kvadratin kangasvaihtoehtoja sekä nahka ja jalkoihin joko valkoisen, armeijanvihreän, Brick-punaisen, tummanvihreän, kromatun tai mustan värin. Jos olet kiinnostunut tuolista näinä versioina, ota suoraan yhteyttä liikkeisiimme.

Materiaali: polypropyleeni muovi, maalattu teräs, verhoilu Kvadrat Remix 2 123, 373

Mitat: leveys 59 cm, syvyys 52 cm, istumakorkeus 46 cm, korkeus 79 cm

Värit: Remix 123: musta/harmaa, Remix 373: musta/tumma luumu

Design: Hee Welling

Valmistaja: Hay