Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

AAC 23 Soft tuoli, kokoverhoiltu, 6 väriä

AAC 23 Soft on AAC 23 -tuolin uusi, pehmoisempi versio.

AAC 23 Soft kokoverhoillun tuolin, kuten muidenkin About a Chair -tuolien suunnittelun lähtökohtana on ollut luoda pelkistetty tuoli, joka toimii yhtä hyvin niin ruokapöydän kuin neuvottelupöydänkin äärellä. Suunnittelija Hee Welling onkin onnistunut yhdistämään tuolissa upean muodon, ergonomian ja estetiikan.

Näissä nettikaupassamme saatavilla olevissa versiossa on mattalakatut tammijalat. Tuoliin on saatavilla myös kirkaslakatut, saippuoidut tai mustaksi petsatut tammijalat.

Jos olet kiinnostunut tuolista eri jalkavaihtoehdolla tai jollain muulla verhoilulla, ota yhteyttä suoraan liikkeeseemme. Verhoiluvaihtoehtoja on tarjolla lukematon määrä!

 

Materiaali:

polypropyleeni muovi runko, jalat mattalakattua tammea, muovitassut, istuimessa 20 mm vaahtomuovipehmuste, selkänojassa 15 mm vaahtomuovi sekä sen päällä 20 mm vanua, kangasverhoilu

 

Mitat: leveys 59 cm, syvyys 52 cm,  korkeus 79 cm

istumakorkeus 46 cm

 

Värit: 

- keltainen, sametti (Lola yellow)

- punainen (Remix 662)

- sininen (Remix 773)

- vaalean ruskea (Remix 326)

- valkoinen (Steelcut 220)

- beige, kolmiulotteinen pinta (Bolgheri LGG60)

 

+ näissä kaikissa mattalakatut tammijalat.

 

 

Design: Hee Welling

Valmistaja: Hay

 

SKU
hay_AAC 23 soft_tuoli_kokoverhoiltu
Alkaen 466,00 €
  • HAY
none

AAC 27 Soft on AAC 27 -tuolin uusi, pehmoisempi versio.

AAC 27 Soft kokoverhoillun tuolin, kuten muidenkin About a Chair -tuolien suunnittelun lähtökohtana on ollut luoda pelkistetty tuoli, joka toimii yhtä hyvin niin ruokapöydän kuin neuvottelupöydänkin äärellä. Suunnittelija Hee Welling onkin onnistunut yhdistämään tuolissa upean muodon, ergonomian ja estetiikan.

Näissä nettikaupassamme saatavilla olevissa versiossa on mustaksi maalatut jalat. Jos olet kiinnostunut tuolista mutta rungoltaan valkoisena tai kromisena, tai jollain muulla  verhoilulla, ota yhteyttä suoraan liikkeeseemme. Verhoiluvaihtoehtoja on tarjolla lukematon määrä!

 

Materiaali:

polypropyleeni muovi runko, jalat maalattua teräsputkea, muovitassut, istuimessa 20 mm vaahtomuovipehmuste, selkänojassa 15 mm vaahtomuovi sekä sen päällä 20 mm vanua, kangasverhoilu

 

Mitat: leveys 59 cm, syvyys 52 cm,  korkeus 79 cm

istumakorkeus 46 cm

 

Värit: 

- Tummanharmaa (Remix 152)

- Vaaleanharmaa (Remix 123)

- Tummansininen sametti (Lola Navy)

- Tummansininen (kudoksessa vaaleaa, Fairway Dark Blue 308-288)

- Vaaleanpunainen (Atlas 621)

- Vihreä (Atlas 931)

 

Design: Hee Welling

Valmistaja: Hay