Oma tili

Log in

Kieli

Valuutta

Ostoskori ( )

AAC 22 tuoli, 14 väriä

Hayn suosittu AAC 22 tuoli on uudistunut, uusia värejä on jopa 14 kpl! Tuoli on kaunis, kestävä ja monikäyttöinen kodin ja julkisten tilojen huonekalu. Suunnittelija Hee Welling on onnistunut yhdistämään tuolissa upean muodon, ergonomian ja estetiikan. Nettikaupassamme tuolit on yhdistetty mattalakattuihin, tammen värisiin jalkoihin. Jos olet kiinnostunut tuolista mutta mustajalkaisena, kirkaslakattuna tai saippuoituna/tammisena versiona, ota suoraan yhteyttä liikkeisiimme. Saatavilla on myös petsatut jalkavaihtoehdot vihreä (oak green) yhdistteynä vain istuinväriin Green, tumma tiili (dark brick) yhdistettynä väriin Brick ja ameijanvihreä (oak army) yhdistettynä vain väriin Hunter. Jos olet kiinnostunut niistä, ota silloinkin yhteyttä liikkeisiimme. Myös vanhat istuinvärit harmaa, koralli, sinappi ja sininen ovat edelleen saatavilla niin kauan kuin varastoa riittää!

Materiaali: polypropyleeni muovi ja mattalakattu tammilaminoitu pyökkiviilupuriste.

Mitat: leveys 59 cm, syvyys 52 cm, istumakorkeus 46 cm, korkeus 79 cm

Värit: jalat - tammi

istuin - white, black, concrete grey, hunter, cream white, orange, khaki, dusty green, dusty blue, pastel green, brick, green, soft black, warm red

Design: Hee Welling

Valmistaja: Hay

SKU
hay_aac 22_new colours_0001
Alkaen 243,00 €
none
AAC 22. About a chair with armrests on wooden base legs. The wooden core is made of beech plywood and top veneer available in soap treated oak, lacquered oak or black stained ash. Seat made of durable polypropylene plastic available in colours white (RAL9003), black (RAL9005), mustard (Pantone 118c yellow), coral (Pantone 032c red), grey (RAL7037) and petrol-blue (pantone 289c blue). Size: Width: 59 x Depth: 52 x Height: 79 cm x Seat height: 46 cm. The AAC collection is also available in many other editions.
Lisätietoja
Hinta 251,00 €