Palauttaminen 

Asiakkaalla on tuotteelle kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Paketin voit jättää asiakaspalautuksena ilman postimaksua postiin. Palautuksesta tulee pyytää kuitti. Palautusosoite on: 626960, Formverk, Annankatu 5, 00120 Helsinki. Asiakaspalvelun puh. 09- 6129550, webshop@formverk.com

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja tuotepakkauksen samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Palautettavan tuotteen on oltava alkuperäisessä paketissa ilman turhia merkintöjä ja alkuperäisesti pakattuna.

Verkkokauppa ei vastaa palautuskuluista isojen tuotteiden palautuksissa, jotka ovat kuljetettu asiakkaalle kotiinkuljetuksena. Esimerkiksi suuret yli 35 kiloiset tuotteet.

Rahojen palautus

Mikäli peruutus tehdään yhden vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta suoraan Maksuturvalle, Maksuturva palauttaa rahat asiakkaan tilille saatuaan kuittauksen myyjältä tuotteen palautumisesta. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin (14 vrk:n palautusoikeus) on asiakkaan oltava yhteydessä suoraan kauppiaaseen, joka hoitaa rahojen palautuksen.
Tällöin palautuspakettiin liitetään tuotteen lisäksi kopio lähetyksen yhteydessä saadusta tilausvahvistuksesta tai ilmoitetaan selvästi nimi- ja osoitetiedot. Asiakkaan on ilmoitettava myös tilinumeronsa. Pakettiin liitetään postista saatava asiakaspalautus-osoitekortti ja se jätetään Itellan kuljetettavaksi.

Hyvitys tehdään 14 vuorokauden kuluessa, kun verkkokauppa on vastaanottanut palautuksen. Pidätämme oikeuden veloittaa ison huonekalun palautuksesta aiheutuneet kustannukset tilauksesta.

Jos lähetys on tullut asiakkaalle vahingoittuneena, tulee asiasta ilmoittaa 3 arkipäivän sisällä sähköpostiosoitteeseen webshop@formverk.com tai asiakaspalvelunumeroon 09-6129550. Virheellisen tuotteen toimituksesta sovitaan myyjän kanssa reklamaation tekemisen yhteydessä. Myyjä korvaa viallisen ja kuljetuksessa vaurioituneen tuotteen ensisijaisesti uudella vastaavalla tuotteella. Mikäli tämä ei ole mahdollista, ostajalle hyvitetään hänen maksamansa rahasuoritus kokonaisuudessaan.